Usein kysyttyä

Jos jokin jää vielä askarruttamaan, laitathan meille viestiä: studio@clayhem.fi

Mikä Clayhem on?

Clayhem on moderni keramiikka-studio, joka tarjoaa jäsenilleen tilan toteuttaa luovuuttaan savitöiden parissa. Kuukausijäsenten käytettävissä olevan studion lisäksi tarjolla on myös alkeis-, jatko- ja Masterclass- kursseja. Bonuksena inspiroiva yhteisö keskellä kauneinta Kalliota.

Missä Clayhem on?

Clayhemin ensimmäinen studio sijaitsee Kalliossa Helsingissä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, osoitteessa Franzeninkatu 22. Toiveissamme on avata useita toimipisteitä tulevaisuudessa!

Mitä kuukausijäsenyys tarkoittaa?

Clayhemin kuukausijäsenet voivat harrastaa keramiikkastudiolla oman aikataulunsa mukaan milloin tahansa studion ollessa auki. Toistaiseksi varausjärjestelmää ei ole, sillä tila vetää yhteensä noin 35 tekijää yhtä aikaa. Jos tila ruuhkautuu, otamme varausjärjestelmän käyttöön. Jäsenyys sisältää myös oman hyllypaikan, oikeuden käyttää yhteisiä välineitä, peruslasitteet (valkoinen, transparentti sekä vaaleanpunainen). Raaka- ja lasituspoltosta peritään pieni korvaus. Savea ja lasitteita voi tilata yhteistilauksella ja ne toimtietaan suoraan Clayhemille.

Voinko maksaa Epassilla, Smartumilla, Edenredillä?

Voit! Jos haluat maksaa kurssin tai kuukausikortin Ederedillä, Smartumilla tai Epassilla, toimi näin: tarkista nettikaupasta että kurssilla on tilaa, maksa valitsemasi tuote palvelussa, lähetä meille tapahtumasta kuvakaappaus: studio@clayhem.fi niin tiedämme varata sinulle paikan kurssilta/kuukausijäsenistä. Meille ei valitettavasti käy fyysiset maksusetelit, vaan toimimme verkkoversiossa etuseteleiden kanssa.

Kuka voi ostaa kuukausikortin Clayhemiin?

Kuka tahansa keramiikasta innostunut tekijä, joka on yli 16-vuotias. Kuukausikorttilaisilla tulee olla hallussaan keramiikan ja lasituksen alkeet, joko ennen liittymistä muualla käydyllä kurssilla tai Clayhemin kurssin jälkeen. Lapsille meillä on tulossa erikseen perhepäiviä myöhemmin syksyllä. Niistä voi tiedustella: studio@clayhem.fi.

Voinko järjestää yksityisen kurssin tai tilaisuuden Clayhemissä? Järjestättekö tyhy-tilaisuuksia?

Ilman muuta! Teemme teille mieluusti ehdotuksen: studio@clayhem.fi

Millaisia kursseja Clayhem järjestää?

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia keramiikkakursseja. Aloittelijoille suosittelemme alkeiskursseja. Tämän lisäksi meillä on tulossa erilaisia teema- ja tekniikkakursseja. Kuulemme mieluusti myös toiveita kursseista: studio@clayhem.fi

Voiko kursseille osallistua ilman jäsenyyttä?

Totta kai! Kurssi on oiva tilaisuus testata omaa innostusta, ja siitä on hyvä jatkaa kuukausijäseneksi.

Saako käyttää omia lasitteita tai savea?

Vain ja ainoastaan, jos ne ovat korkean polton tuotteita. Vääränlaisten tuotteiden käyttö johtaa usein siihen, että poltto epäonnistuu, ja tällöin tekijä on korvausvastuussa myös muiden tuhoutuneista esineistä.

Näin helposti pääset mukaan!

Jos hallitset jo keramiikan perusasiat, voit ostaa suoraan kuukausikortin ja tulla harrastamaan omatoimisesti.

Jos aloitat aivan alusta, tai opit ovat ala-asteelta, suosittelemme alkeiskurssin käymistä!

Kurssit ja kuukausikortit löytyvät kurssikaupastamme.

Ensimmäinen askel - perustaidot haltuun eli Keramiikkaa aloittelijoille

Osallistu alkeis/peruskurssillemme, ja ota haltuun keramiikan perusasiat. Opettajina toimivat kokeneet ja innostavat keramiikkamuotoilijat Sami Rinne ja Elina Sallinen.
Käsinrakentamisen alkeiskursin jälkeen on helppo ottaa haltuun kaksi muuta tekniikka: valutekniikka ja dreijaaminen. Molempiin näihin on kursseja tarjolla. Jos kurssit ovat loppuunmyytyjä, älä huoli, avaamme niitä koko ajan lisää tarjolle. Uusista kursseista infotaan aina Instagramissamme @clay_hem.

Toinen askel jäsenyys

Parhaiten keramiikassa kehittyy tekemällä! Liity kuukausijäseneksemme, ja pääset työstämään savea milloin se itsellesi parhaiten sopii, ilman kiirettä.

Kuukausijäsenyydet myydään kuukauden tai kahden paketeissa.

Jäsenyys pitää sisällään: pääsyn studiolle aukioloaikoina, oman hyllyn savitöille, peruslasitteet, yhteisten välineiden käytön. Savea ja lasitteita myydään studiolla, ja polttopalvelusta perimme pienen korvauksen. Polttohinnat löytyvät kohdasta Studio.

Tervetuloa studiolle!

Kun saavut studiolle ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu toimistolla.  Esittelemme sinulle studion sekä sen toimintatavat.

Vastaamme mieluusti myös kysymyksiin: studio@clayhem.fi,
Puh 044 781 1161

Osoite: Franzeninkatu 22, 00530 Helsinki.
Paikalle pääset helpoimmin yleisillä kulkuvälineillä, sekä Hakaniemen että Sörnäisten metroasemat ovat lähellä.