Ajankohtaista

Kaikki
Kategoria 1
Kategoria 2
Kategoria 3
Clayhemin joulumyyjäiset 16.12.
9.12.2023
Lauantaina 16.12. klo 10-14 Clayhemissä Franzeninkatu 22 joulumyyjäiset! Paikalta löydät seuraavat myyjät: Sami Rinne Deign, Oivi design, Clayhemin jäsenten töitä, Musubi Onigiri, Stella Harasekin vintage- kokoelmaa (ranskalaista ja suomalaista keramiikkaa), Anna-Kaisa Melvaksen aarteita, Mikko Rasilan valokuvia ja Make Gay Great Again- sarjaa. Lämpimästi tervetuloa!
20.11.2023
Nappaa itsellesi joulun ihanin lahja, paikka Clayhemin keramiikkakurssilta! Tarjolla dreijausta, käsinrakentamista, valusavitekniikkaa- sekä oman valumuotin rakentamista! Myös lahjakortteja tarjolla pukinkonttiin. Jos maksat Edenredillä/Smartumilla/Epassilla lue ohjeet Usein kysytyistä kysymyksistä ensin.
31.10.2023
Clayhemin kevään kurssitarjonta avautuu kauppaamme maanantaina 20.11. heti aamusta! Joulun mieluisin lahja löytyy ehkä sieltä?
Tervetuloa kokeilemaan keramiikan tekoa!
2.9.2023
Yhdessä tekemisen iloa! Lapsi, tuo suosikkiaikuisesi kokeilemaan keramiikkaa kanssasi.
23.8.2023
Kurssikaupassa toivottu Lapsi&Aikuinen lyhytkurssi nyt myynnissä. Kurssi pidetään lauantaina 7.10 klo 10-12:30, ja sinne ovat tervetulleita yli 4-vuotiaat valitsemansa aikuisen kera!

Näin helposti pääset mukaan!

Jos hallitset jo keramiikan perusasiat, voit ostaa suoraan kuukausikortin ja tulla harrastamaan omatoimisesti.

Jos aloitat aivan alusta, tai opit ovat ala-asteelta, suosittelemme alkeiskurssin käymistä!

Kurssit ja kuukausikortit löytyvät kurssikaupastamme.

Ensimmäinen askel - perustaidot haltuun eli Keramiikkaa aloittelijoille

Osallistu alkeis/peruskurssillemme, ja ota haltuun keramiikan perusasiat. Opettajina toimivat kokeneet ja innostavat keramiikkamuotoilijat Sami Rinne ja Elina Sallinen.
Käsinrakentamisen alkeiskursin jälkeen on helppo ottaa haltuun kaksi muuta tekniikka: valutekniikka ja dreijaaminen. Molempiin näihin on kursseja tarjolla. Jos kurssit ovat loppuunmyytyjä, älä huoli, avaamme niitä koko ajan lisää tarjolle. Uusista kursseista infotaan aina Instagramissamme @clay_hem.

Toinen askel jäsenyys

Parhaiten keramiikassa kehittyy tekemällä! Liity kuukausijäseneksemme, ja pääset työstämään savea milloin se itsellesi parhaiten sopii, ilman kiirettä.

Kuukausijäsenyydet myydään kuukauden tai kahden paketeissa.

Jäsenyys pitää sisällään: pääsyn studiolle aukioloaikoina, oman hyllyn savitöille, peruslasitteet, yhteisten välineiden käytön. Savea ja lasitteita myydään studiolla, ja polttopalvelusta perimme pienen korvauksen. Polttohinnat löytyvät kohdasta Studio.

Tervetuloa studiolle!

Kun saavut studiolle ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu toimistolla.  Esittelemme sinulle studion sekä sen toimintatavat.

Vastaamme mieluusti myös kysymyksiin: studio@clayhem.fi,
Puh 044 781 1161

Osoite: Franzeninkatu 22, 00530 Helsinki.
Paikalle pääset helpoimmin yleisillä kulkuvälineillä, sekä Hakaniemen että Sörnäisten metroasemat ovat lähellä.